Dodge Ram

Amerikanske pickup biler er ikke helt som andre pickups. De store størrelsene kan være sjokkerende når man ser en Ram for første gang. Innvendig er den like stor som den ser ut til å være. Med god benplass (og sitteplass) for fire personer, samt et lasteplan der man får plass til det meste, er de store amerikanske pickupene nesten som små hus på fire hjul.

Dodge er blant de mest historiske bilene av denne typen, med mer enn 115 år bak ryggen. Dodge Ram er kanskje den aller mest kjente serien med pickup biler i verden, en pickup de aller fleste bilfrelste mennesker har drømt om. En splitter ny Dodge Ram går for 700 000 kroner, og sluker nesten like mye i bensin årlig ved flittig bruk – derfor er ikke dette en bil for alle. Flott å se på er den uansett, og hvis penger ikke er et problem er Ram 1500 absolutt å anbefale. Den kan klare det meste av utfordringene du kan finne på, inkludert offroadkjøring og flytting av ekstremt tunge lass.

Gigantiske modeller som Dodge Ram 5500 har en 6,7 liter motor og bare bensintanken rommer over seks hundre liter bensin. På grunn av bilens størrelse er den dog ikke å finne i Norge, eller andre land i Europa.